Handleiding website

Inloggen website

Om in te loggen in het systeem ga je naar www.longfysionacorona.nl/inloggen. De inloggegevens zijn per mail doorgestuurd. Zodra je bent ingelogd word je doorgestuurd naar het forum.

Wil je het wachtwoord wijzigen? Klik op het poppetje in de menubalk en ga vervolgens naar ‘wijzig profiel’. Je kunt hier je wachtwoord en andere gegevens wijzigen, behalve de gebruikersnaam. Deze kan niet gewijzigd worden.

Lukt het niet om in te loggen en is je IP-adres geblokkeerd vanwege te veel foutieve loginpogingen? Na 60 minuten is je IP-adres weer gedeblokkeerd en kun je het opnieuw proberen. Je kunt het ook binnen die 60 minuten op een ander IP-adres proberen (bijv. thuis in plaats van op kantoor). Lukt het nog steeds niet? Stuur dan een mail naar janneke@itsomimedia.nl.

Deelnemen aan het forum

Via het forum kunnen vragen worden gesteld, met elkaar worden gespard en kennis worden gedeeld. Op de forumpagina zie je verschillende onderwerpen staan. Dit zijn berichten waar vervolgens weer op gereageerd kan worden. Ben je op zoek naar een specifiek bericht? Maak gebruik van de zoekbalk bovenin. Klik op het onderwerp dat je wilt bekijken. Om hierop te reageren scrol je naar beneden. Typ je bericht in het tekstblok en voeg indien gewenst een bestand (afbeelding, pdf of Word document) toe aan je reactie. Let op: het bestand mag maximaal 4 MB groot zijn.

Wil je zelf een onderwerp starten? Klik in het menu op ‘forum’ en scrol helemaal naar beneden. Vul een titel in, typ het bericht en voeg eventuele bestanden toe. Het onderwerp is nu toegevoegd aan de lijst bovenin.

Een artikel plaatsen

Als auteur kun je geen artikelen publiceren, maar wel een artikel inzenden om vervolgens door een redacteur gepubliceerd te worden. Ga in het menu bovenin naar ‘artikelen’. Je ziet hier alle artikelen staan en als je helemaal naar beneden scrolt heb je de mogelijkheid om een artikel toe te voegen. Vul een titel in en voeg tekst toe. Indien gewenst kun je ook afbeeldingen uploaden. Wil je de afbeelding kleiner maken? Klik op de afbeelding en vervolgens op het pennetje.

Een pdf bestand toevoegen aan het artikel? Dit kun je helaas niet uploaden via de website. Mail het pdf bestand door naar de redacteuren en vermeld daarbij duidelijk bij welk artikel het pdf bestand hoort. Het is ook mogelijk om het hele artikel inclusief bijbehorende bestanden toe te sturen per mail:

  • Sander Verhaar <sander@mmfysio.nl>
  • Dimitri Eimers Fyne <j.eimers@online.nl>
  • Jolanda van het Hof <jolanda@fysiotherapiejacobslaan.nl>
  • Lucas Helsen <lucashelsen@live.nl>